Viatge a Alemanya

Des de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès es va organitzar un viatge a Alemanya durant 7 dies del 16 al 22 d’agost. Un viatge en el qual es van haver d’ampliar les places degut a la quantitat de gent que es volia apuntar. Finalment van ser 50 persones les que van tenir l’oportunitat de visitar Basilea, Freiburg, el llac Titisee, Baden Baden les termes Caracalla, la Selva Negra Alta, Bad Sackingen que és el pont de fusta més antic del món que fa frontera entre Alemanya i Suïssa, Walshut ciutat medieval molt pintoresca amb molts comerços, restaurants amb flors i carrers peatonals, Todtmoos, Neuhausen, les cataractes del Rhin, el castell Herrechiemsee, Munich, Ausburg, Nördlingen, Neuschwanstein, Harburg, Donauwörth, Lindau, Zurich i Breguenz.

Entre les activitats de les que van gaudir van ser, anar en barca pel Llac Titisee i a les cataractes del Rhin, van coincidir en una festa on participaven els moros i cristians de València, van estar a la Cervesseria Hofbräuhaus Munich, que és la més gran d’Europa i on es consumeixen de mitjana 10.000 litres de cervesa diària entre moltes altres.

Com a anècdotes es queden amb que van passar molta calor ja que sembla ser que a Alemanya hi ha poc aire condicionat als locals, que van tenir un chófer molt bo, que la Verónica que és la guia és molt professional i molt amena i per últim i segons paraules textuals de l’alcaldessa Núria Figueras comenta que “ha estat un èxit de viatge, que Salvador Soler, que abans havia estat de regidor i que actualment és alcalde de barri del Priorat de Banyeres, segueix estant al peu del canó, que continua com assessor d’alcaldia i que els viatges sense ell no serien el mateix degut a que sempre tenim l’oportunitat de comptar amb ell com a guia i com a traductor”.

A dates d’ara estan esperant amb molta il·lusió el següent viatge que es realitzarà a Extremadura el proper dia 26 de setembre.

Feu un comentari