Viatge de la llar d’avis a Cantàbria

La llar d’avis de Banyeres del Penedès ha organitzat un viatge a Cantàbria des del dia 26 al 30 d’abril . Un viatge on durant cinc dies es va poder gaudir de les visites a Castro Urdiales, Isla, Santoña, Laredo, Santillana del Mar, Santander, Comillas, San Vicente de la Barquera, Suances, la cova d’Altamira, el parc de Cabárceno i la basílica del Pilar a Saragossa.

Cinquanta cinc persones van visitar tots aquests llocs amb una guia, la Mercé, que va estar explicant totes les anècdotes, història dels pobles i que va fer possible un viatge molt interessant.

S’ha de dir que, gràcies a la gestió d’Ismael Rodríguez, president de la Llar d’avis de Banyeres del Penedès, s’ha pogut fer aquesta excursió a un viatge molt assequible i que ha estat un veritable èxit.