L’Ajuntament estrena la nova plataforma web

L’Ajuntament estrena la nova plataforma web

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès consolida la seva aposta per una estratègia digital sòlida amb l’estrena d’una nova plataforma web que servirà per apropar tota l’actualitat i la informació del municipi a tot el món.

El nou portal web compta amb més de 50 pàgines i estrena millorats apartats, com l’agenda cultural, el butlletí municipal o les àrees de les regidories entre d’altres. També s’ha renovat profundament l’apartat de notícies i tota la informació cultural i turística relacionada amb el municipi.

Cal destacar la presència d’un cercador a la part superior del web, que facilita la mobilitat pel ‘site’ i ajuda a trobar pàgines i documents que no es veuen a primera vista.

Aquesta estrena no és només l’estrena d’un web, ja que des d’ara l’Ajuntament també serà present a les xarxes socials més destacades d’internet com Facebook i Twitter, des d’on s’informarà de manera actualitzada i permanent de les darreres novetats que es produeixin tant a l’Ajuntament com al municipi de Banyeres.

X