Saifores celebra la seva Festa Major

El passat dissabte dia 30 de juny, va començar la festa major de Saifores amb una gran cercavila amb els Capgrossos, Gegants, Grallers i Bastoners de Llorenç del Penedès, Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, Timbalers, Drac petit de Banyeres i Bastoners Banyerencs, acompanyats dels Grallers Els Aixarts, per continuar el ball de revetlla amb el grup Top Music`s, els quals van animar molt l’ambient i a la mitja part, va haver-hi xocolatada per a tothom.

El diumenge dia 1 de juliol, es va fer la tradicional missa cantada per la Massa Coral Banyerenca, es va presentar la pàgina web municipal de Banyeres, va actuar el Gran Pallasso Stanislau Samoc i seguidament va haver el vermut de germanor.

Malauradament i a causa de les inclemències meteorològiques es va haver de suspendre l’actuació de l’Esbart Dansaire Santa Eulàlia de Banyeres i el ball de plaça amb la formació Montse i Joe Transfer.

Tot plegat, va ser una festa molt lluïda i molt participativa per veïns i veïnes de tots els nuclis del municipi de Banyeres.