Alumnes del CEIP Mare de Déu del Priorat visiten Ràdio Banyeres

visitaceipradioEl passat dia 24 de gener, els 23 nens i nenes de la classe de tercer de primària de l’Escola Mare de Déu del Priorat, junt amb la seva professora Bea i el professor de música Ramiro, van visitar els estudis de Ràdio Banyeres.

Allà van tenir l’oportunitat de veure les instal·lacions, així com d’escoltar les explicacions a càrrec de la directora de Ràdio Banyeres, Lourdes Meroño, i els col·laboradors, Ceci Gutiérrez i Xavier Montserrat.

En el moment que va començar el programa “La finestra indiscreta”, i en horari de màxima audiència, van cantar la cançó “La pau enguany” que havien fet entre tots ells i que la van poder escoltar a tota Espanya. Posteriorment, van anar entrant els nens i nenes en grups de cinc, per tal de fer-li preguntes i tots ells van coincidir que havia estat una experiència que tornarien a repetir.

La cançó “La pau enguany” es podrà tornar a escoltar el proper dimecres dia 30 de gener, que és el dia mundial de la pau, a la franja horària de les 11 hores, per tal que els nens i nenes de tota l’escola, puguin sentir-la quan estiguin a l’hora d’esbarjo.