El Carnaval també passa per Les Masies de Sant Miquel

El Carnaval també passa per Les Masies de Sant Miquel

carnavalmasiesEl passat dissabte 9 de febrer es va celebrar al Centre Cívic de les Masies de Sant Miquel la festa de carnaval, amb jocs, concurs, ball i berenar per a tothom, tant per la canalla com pels adults.

Com sempre, la comissió de festes juntament amb l’alcaldessa de barri de Les Masies, Joana Fernández, van fer possible una tarda on durant tres hores es van fer jocs com el de les cadires, les pinyates, entre d’altres, van berenar tots els assistents i per finalitzar el carnaval, es va fer un concurs d’infantils, juvenils i adults amb tres premis pels tres guanyadors de categoria.

Pels infantils el premi per cadascú d’ells va ser un Happy Meal, pels juvenils el premi va ser un Mc Menú i pels adults que si que va haver classificació, el tercer classificat es va endur dues ampolles de vi, el segon premi va ser una ampolla de cava i un pollastre gràcies al regal de la Rostisseria de Banyeres i el primer premi se’n va portar dos dinars pel Restaurant el Petit Priorat.

X