L’Ajuntament acondiciona i millora el consultori mèdic mitjançant una subvenció de la Diputació de Tarragona

L’Ajuntament acondiciona i millora el consultori mèdic mitjançant una subvenció de la Diputació de Tarragona

consultorimedicDurant els mesos d’octubre, novembre i desembre del 2012, l’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha dut a terme diverses obres de millora i reforma del consultori mèdic municipal, acollint-se a la subvenció per al finançament de despeses derivades del funcionament, conservació i manteniment dels consultoris mèdics locals, de titularitat municipal de la Diputació de Tarragona.

Aquestes millores han consistit en el sanejament de les façanes frontal, lateral i posterior de l’edifici, així com també de l’enreixat de les finestres exteriors.

A l’interior del consultori també s’han pintat les parets i les portes.

Dins de l’import d’aquesta subvenció -que suma un total de 4200€-, s’hi han cobert també part de les despeses de funcionament general del consultori, com l’aigua, telèfon, calefacció, neteja i eliminació de residus sanitaris.

X