Representació de “Pàgines de passió” a l’Església Parroquial de Santa Eulàlia

Representació de “Pàgines de passió” a l’Església Parroquial de Santa Eulàlia

paginespassioEl diumenge dia 7 d’abril a l’església parroquial de Santa Eulàlia es va fer la representació de “Pàgines de Passió” a càrrec del Grup de la Parròquia d’Albinyana que va organitzar l’Esbart Santa Eulàlia de Banyeres amb motiu del seu 30 aniversari. Més d’una cinquantena de persones van poder gaudir de la posada en escena de la Passió, Mort i Resurrecció de Jesús, anomenant-les “Pàgines de Passió”.

L’obra té coma base les mateixes fonts escrites de l’evangeli, en les versions de Mateu, Marc, Lluc i Joan que permeten la representació de les escenes, acompanyades pels cants propis de la litúrgia i els comentaris que tres actors espontanis, van fent a la figura de Jesús i els passatges de l’evangeli. De fet, “Pàgines de Passió” s’ha convertit en una representació habitual del poble d’Albinyana, doncs enguany s’ha fet la 24ª representació, en la que ara també s’ha pogut gaudir a Banyeres del Penedès.

X