Xerrada de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca al Centre Cívic de Banyeres

Xerrada de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca al Centre Cívic de Banyeres

xerradapahEl passat divendres dia 12 d’abril a les 8 de la tarda a la biblioteca del Centre Cívic Ernest Lluch de Banyeres del Penedès, va tenir lloc una xerrada a càrrec de la PAH, la plataforma d’afectats per la hipoteca, a càrrec de Luis Martí Blanco, qui va estar explicant que és el que fa la plataforma, indicant sobretot que són pacífics i termes que moltes vegades es veuen als mitjans de comunicació tals com, dació en pagament, quines possibilitats tenen aquelles persones que estan en situació de desnonament, les xerrades que fan cada dilluns al Centre Cívic l’Estació, les formes de paralitzar el desnonament i com ajuden a les persones que estan en situació, amb advocats, psicòlegs i altres tipus d’assessorament.

Va comentar que estava molt orgullós pel fet que dels 14 ajuntaments de la comarca del Baix Penedès, 12 d’ells ja s’havien declarat com a pobles sense desnonaments, com el municipi de Banyeres, així com que el nostre municipi el passat ple va fer una moció per tal de no cobrar la plusvàlua a aquelles persones desnonades i amb dació de pagament.

L’alcaldessa Núria Figueras i la regidora de Benestar social, Joana Fernández, també varen assistir a la xerrada indicant que aquest dimarts tenen una reunió per tal de veure la situació dels pisos de VPO que es troben en aquest moment buits a Banyeres. A la finalització de l’acte, la directora de Ràdio Banyeres, va estar parlant amb Luis, per tal de donar-los un espai a Ràdio Banyeres, per tal que puguin informar als veïns i veïnes del nostre municipi.

X