Banyeres celebra la Diada de Sant Jordi

santjordi2013En motiu de la Diada de Sant Jordi i del dia internacional del llibre, a Banyeres va tenir lloc una sèrie d’actes per la celebració d’aquest dia. El dilluns dia 22 d’abril a la biblioteca del Centre Cívic Ernest Lluch, es va fer el club del lector, on van comentar el llibre Raquel d’Andrei Guelassimov i també va haver la conferència “Des del nord enllà: el caminant i el mur” a càrrec de Neus Oliveras i Samitier, llicenciada en Literatura Catalana en commemoració del Centenari del naixement de Salvador Espriu i amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

El dimarts dia 23 d’abril durant tot el matí a la Plaça de l’Ajuntament, els alumnes de 6é de l’Escola Mare de Déu del Priorat, van estar venent roses, i durant tot el dia les llibreries de Banyeres, El Gomet i la Llibreria i papereria Banyeres, van estar venent llibres amb descomptes especials. Ja per la tarda, a la Plaça de l’Ajuntament, el grup de teatre “Coral Picarol”, va representar l’obra de teatre “El vestit nou de l’Emperador” de Hans Christian Andersen, amb un centenar de persones que van gaudir de l’espectacle.

Per acabar els actes del dia de Sant Jordi, el proper divendres a les 18.30 hores a la biblioteca del Centre Cívic Ernest Lluch, explicaran contes de Sant Jordi a càrrec del Drac de Banyeres.