El CEIP Mare de Déu del Priorat, amb la campanya “La gana no fa vacances”

El CEIP Mare de Déu del Priorat, amb la campanya “La gana no fa vacances”

recollidaalimentsL’Escola Mare de Déu del Priorat, durant la setmana del 3 al 7 de juny, va recollir aliments per la campanya “La gana no fa vacances”, que va promoure la Fundació Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre en una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària durant l’estiu.

Aquesta vegada la recollida anava a parar directament al Banc d’Aliments de Banyeres del Penedès per a totes aquelles persones que malauradament ho estan necessitant.

Un total aproximat de 300 quilos de menjar de primera necessitat van ser els recollits mitjançant l’escola juntament amb la regidoria de serveis socials de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès i el Centre Cívic Ernest Lluch que es va fer càrrec de portar aquesta iniciativa.

Tot un èxit de solidaritat novament al poble de Banyeres. Moltes gràcies a tots!

X