La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca fa una aturada a Banyeres camí del Parlament Europeu

pah_banyeresEl dissabte dia 3 d’agost, la plataforma d’afectats per la hipoteca de Còrdova, van fer laseva aturada a Banyeres del Penedès, quan portaven 31 dies caminant i quan encara els hi queda fins al dia 25 de setembre per arribar al Parlament Europeu per tal d’entregar a les autoritats europees una petició per a que la Llei Hipotecària espanyola deixi de condemnar a la ruïna a milers de famílies.

Des de dos quarts de deu del matí es van anar congregant a la Plaça de l’Ajuntament, diferents plataformes d’afectats per la hipoteca, com la del Baix Penedès, l’Alt Penedès i la del Garraf, les quals van estar esperant l’arribada de les 7 persones que arribaven a peu des de Vila-rodona. A les 11 del matí, l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras i la regidora de serveis socials, arribaven per dóna’ls-hi la benvinguda, així com el seu suport per la causa.

Prop de dos quarts d’una del migdia, arribaven a peu la resta de persones de Còrdova, juntament amb el Luis Martí, responsable de la PAH del Baix Penedès, els quals eren rebuts per totes les plataformes i per l’ajuntament, qui va tenir unes paraules de suport i els hi va facilitar un pica-pica per tal que recuperessin forces.