Concert de l’Escola de Música Contrapunt a la Societat Nova

Concert de l’Escola de Música Contrapunt a la Societat Nova

concertcontrapuntEl dissabte dia 8 de febrer, es va fer el concert de Santa Eulàlia a la Societat Nova de Banyeres del Penedès, a càrrec de l’escola de Música Contrapunt. Més de 70 persones van poder gaudir de l’orquestra de corda, The Frogs, i dos conjunts més, on cadascun ha tocat dos temes.

L’escola Contrapunt, és una mena d’associació – escola, que està present als municipis de Banyeres del Penedès, Calafell, Llorenç i Sant Jaume dels Domenys. Tot-hi que ha estat un petit tast, ja que encara estan molt a principi de curs, segurament pel mes de juny, tornarem a tenir un altre concert.

Aquest concert, ha estat un dels actes més nombrosos en motiu de la Festa d’hivern en honor de la patrona de Banyeres, Santa Eulàlia, que es van començar el passat dijous i que continuaran fins el proper cap de setmana.

X