Presentació del projecte del camp de futbol i activitats esportives

Presentació del projecte del camp de futbol i activitats esportives

presentacioesportsEl passat divendres dia 14 de febrer a les 7 de la tarda al Centre Cívic Ernest Lluch, es va fer la presentació del projecte del camp de futbol i altres activitats esportives. La introducció la va fer l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras, on va voler recordar que fa set anys, quan van arribar al govern, el camp de futbol estava tancat i sense equips, així com l’adjudicació del gimnàs municipal que havia estat feta de forma il·legal.

El segon en parlar va ser el regidor d’Esports i joventut, José Mª Acosta qui va estar explicant tot el que s’havia fet a nivell d’esports, de les diferents activitats esportives i els equipaments municipals que hi ha per a practicar-los i dels propers acondicionaments que hi haurà al camp de futbol, a la piscina municipal i a la pista coberta.

Per acabar, el Sr. Ignasi Sanabra de l’empresa Poligrass, que és l’adjudicada per posar la gespa al camp de futbol, va explicar el tipus de tècniques que apliquen, que és la mateixa fibra que han posat al FC Barcelona, que els materials són totalment reciclats i el manteniment que necessita. Aquest dimarts es signarà el contracte i el projecte s’estima que estigui acabat en dos mesos.

Per finalitzar l’acte es va oferir una copa de cava a tots els assistents.

X