Col·locació de la gespa al camp municipal de futbol

Col·locació de la gespa al camp municipal de futbol

gespacampEl dimarts dia 18 de març a les 17 hores, ha tingut lloc l’acte de replanteig del camp de gespa de Banyeres del Penedès. A l’acte han assistit l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras, el regidor d’esports, José Mª Acosta, el regidor d’urbanisme, Jordi Guasch, el Sr. Ignasi Sanabra de l’empresa Poligrass, Manel Serrano, cap de manteniment i president del CF Banyeres, Pau Castillo, encarregat de l’obra de l’empresa Selprats i Josep Almirall, coordinador de l’obra i Joaquim Batista, enginyer municipal, redactor del projecte i director de l’obra.

Durant quasi dues hores han estat treballant, acabant de definir els detalls constructius i el dimecres dia 19 de març es començarà a marcar el camp, així com la primera fase del projecte que és la de desmuntar l’equipament.

Es preveu que si no surt cap inconvenient, l’obra estigui finalitzada l’última setmana del mes de maig.

X