La línia de Rodalies L’Arboç-Cambrils ja està en marxa

maparodaliesJa és una realitat per als banyerencs i banyerenques, com a municipi més proper a l’estació de L’Arboç, poder anar en tren de forma directa des del Baix Penedès fins a Cambrils. El passat dia 20 de març ja es va posar en funcionament aquesta nova línia que té la nomenclatura RT2.

Aquesta té parades al Vendrell, Sant Vicenç de Calders, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, Port Aventura, Salou i Cambrils.

Els trens són de dilluns a divendres, tot i que no ha quedat descartada l’opció dels caps de setmana, ja que dependrà de la demanda que hi hagi.

Aquelles persones que vulguin anar a Reus, hauran de fer el transbordament a Tarragona i des d’allà agafar la RT1 que passa cada mitja hora.

Els horaris de sortida des de l’Arboç són els següents:
L’Arboç: 7.00h, 10.19h, 13.46h, 15.45h i 19.42h.

Per altra banda, l’últim tren que sortirà de Cambrils, arribarà a l’Arboç a les 22.25 hores.

Segons paraules de l’alcaldessa Núria Figueras, “és una alegria molt gran, ja que, això ens aproparà a Tarragona de forma molt més ràpida i sense haver de fer el transbordament a Sant Vicenç de Calders tal i com era fins ara. Per altra banda, esperem que això sigui el principi, de millores a la comunicació, com la reivindicació de que per anar a Barcelona, els trens puguin ser cada mitja hora, a l’igual que ho tenen a Vilafranca”.