La Xarxa Santa Tecla s’encarregarà de la recollida de sang del CAP de Banyeres

La Xarxa Santa Tecla s’encarregarà de la recollida de sang del CAP de Banyeres

TeclaDes del dilluns dia 7 d’abril, la xarxa santa Tecla es farà càrrec de recollir les analítiques de sang dels pacients del consultori mèdic de Banyeres del Penedès.

Aquesta és una reivindicació de fa ja tres anys, que estava fent el consistori, ja que eren els propis municipals, els que cada dia de dilluns a divendres i deixant de banda la seva feina habitual, havien de passar pel CAP, al voltant de dos quarts de deu del matí i un cop finalitzades les analítiques dels banyerencs i banyerenques, havien de portar-les a l’hospital del Vendrell per tal de poder donar aquest servei i que la sang estigués en condicions per poder analitzar-la. Amb aquest servei i la seva recollida per part de la Xarxa de Santa Tecla, s’aconsegueix després de molts anys, una millora a la qualitat de la sang a analitzar, així com també el transport en condicions òptimes d’aquesta.

Gràcies a la insistència del consistori i de la regidora de Sanitat, Joana Fernández, s’ha pogut aconseguir aquest darrer pas, a l’igual que ja fa un temps que també es va aconseguir que s’encarreguessin de l’ADSL del CAP.

X