WifiPenedès es presenta a Banyeres

wifipenedesEl dijous dia 8 de maig a les 7 de la tarda es va fer la presentació de WIFI Penedès al Centre Cívic Ernest Lluch. Aquesta va ser a càrrec de Jordi Guasch, regidor de serveis i urbanisme de l’ajuntament de Banyeres, qui va estar explicant que per fi podien presentar aquesta via alternativa a les telecomunicacions convencionals, i després de diversos intents i per tal de donar solució a aquells veïns que no tenien accés a internet i/o telefonia i que era un compromís electoral. Actualment s’ha fet la implantació d’una antena, tot i que, s’està pendent de diversos permisos per posar-hi més antenes, per tal de poder donar una bona cobertura a tots els veïns del municipi.

Posteriorment també va parlar Jordi, de l’empresa WIFI Penedès, qui va estar explicant als assistents en què consistia el servei, l’experiència en telecomunicacions, projectes que estan desenvolupant, així com també els preus i les diverses tarifes que tenen.

A la finalització de l’acte es va oferir una copa de cava a tots els assistents.