Es presenten a Heretat Sabartés les primeres vetllades musicals

Es presenten a Heretat Sabartés les primeres vetllades musicals

heretatsabartesEl dimarts dia 17 de juny a les 20 hores es va presentar a Heretat Sabartés, les primeres vetllades musicals que es faran els propers dies 17, 24 i 31 de juliol.

L’acte va ser a càrrec del Sr. Sumarroca, gerent de Sumarroca i Heretat Sabartés, el Sr. Pàmies, director de l’Orquestra de Cambra Catalana i la Sra. Núria Figueras, alcaldessa de Banyeres del Penedès; els quals van parlar de la importància de la cultura i de la implicació amb l’Ajuntament, explicant com a primícia, que els banyerencs i banyerenques que assisteixin a aquestes vetllades, tindran un 20% de descompte.

Entre els assistents es trobaven regidors de diversos municipis, així com mitjans de comunicació tant de la comarca com especialitzats, els quals van voler gaudir d’aquesta innovadora i emprenedora activitat que es durà a terme al municipi de Banyeres del Penedès.

El primer concert serà a càrrec de l’Orquestra de Cambra Catalana & Marta Arbonés amb Obres de Haendel, Mozart, Toldrà i Casals, el segon concert serà a càrrec de l’Imposto Libero Esemble amb Obres de Mozart, Esterri i J. Williams (Memòries d’una Gheisha) i el tercer concert anirà a càrrec de l’Orquestra de Cambra Catalana & Joan Espina amb Obres de Piazzolla i Vivaldi (Quatre estacions). Per més informació i venda de localitats, es pot contactar per E-mail: pedidos@selfoods.es, Telèfon fix: 93 891 10 92 – 93 475 01 25 en horari de 8:00h a 14:00h i de 15:00h a 17:00h de dilluns a divendres.

L’acte va finalitzar amb un lunch i vi i cava Sumarroca per a tots els assistents.

X