Inauguració de la rotonda del Casconar

Inauguració de la rotonda del Casconar

rotondaEl dissabte dia 12 de juliol a les 7 de la tarda, es va inaugurar la rotonda de l’entrada de Banyeres del Penedès, coincidint amb la festa major del municipi.

A l’acte van assistir molts veïns i veïnes de Banyeres, així com representants del consistori. El discurs va anar a càrrec de l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras, qui va explicar que era un orgull inaugurar aquesta rotonda ja que és l’entrada des de l’Arboç i així tothom que passi per ella, sabrà que ha entrat al municipi de Banyeres del Penedès i que millor que amb la representació de la Torre de Guaita.

L’obra ha anat a càrrec de Zaera, empresa de Banyeres del Penedès i de Vecosa.

Ja fa uns anys que el municipi de Banyeres compta amb una rotonda dedicada a un altre fill il·lustre de Banyeres, com és l’escultor i pintor Josep Cañas i des de fa escassos dies, una rotonda dedicada a la filla il·lustre i pedagoga Marta Mata.

X