Conclou la Festa Major del Priorat de Banyeres

fmpriorat2014Des del dia 19 fins al 27 de juliol ha tingut lloc la festa major del Priorat de Banyeres.

El cap de setmana del 19 i el 20 de juliol va haver semifinals futbol sala de joves i masculí, jocs tradicionals per tothom, campionat de dòmino, tallers infantils, futbol sala infantil i femení, així com les finals de futbol sala. Del 21 al 24 de juliol va haver diferents activitats realitzades per socis voluntaris i demostracions de les diferents activitats que es fan al Priorat.

Pel que fa al cap de setmana del 25 al 27 de juliol, el divendres es va iniciar amb la tradicional barbacoa americana, demostració de l’escola de salsa Sergio González i seguidament “Acid Mobile Party” a càrrec d’Arnau Guasch.

Pel que fa al dissabte, va haver gimcana de bicicletes, activitats infantils, el pregó a càrrec de la gent gran del priorat, als que se’ls hi va fer entrega d’un record i pica pica. Ja per la tarda es va fer la VII Edició Milla Priorat, xocolatada, sopar de festa major, sorteig de lots i ball amb l’orquestra Angel Band amb coca i cava per tothom.

Ja el diumenge que va ser l’últim dia de la festa major, va haver pallassos, taller de pintura a càrrec de Belén Cossío, campionat de natació, berenar popular i van acabar amb Havaneres del Grup d’havaneres de Barca de l’Ateneu de Tarragona i Rom Cremat.

Amb aquesta festa, es dona per finalitzada les festes majors del municipi de Banyeres del Penedès.