Banyeres celebra la Diada Nacional de Catalunya

Banyeres celebra la Diada Nacional de Catalunya

cementiriEl dimecres dia 10 de setembre, van començar els actes de celebració de la Diada Nacional a Banyeres del Penedès. La nit abans de la diada, al Centre Cívic Joan Català del Priorat de Banyeres, els veïns i veïnes del municipi van gaudir de l’actuació de l’Esbart Santa Eulàlia de Banyeres a l’aire lliure.

El dia 11 de setembre, com és ja tradicional des de fa 8 anys, es van reunir l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras, així com diferents representants polítics, al cementiri municipal per tal d’homenatjar al soldat desconegut, llegir la glossa institucional a càrrec de la Sra. Roser Guasch, escriptora i poetessa de les Masies de Sant Miquel, fer les salves per part dels Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, per finalitzar amb la cantada dels Segadors per part de la Massa Coral Banyerenca i de tots els assistents.

També i per tal de commemorar la Diada Nacional de Catalunya, l’Ajuntament de Banyeres està engalanat amb una senyera de dalt a baix.

X