Viatge a Andalusia

andalusiaDel 24 al 29 de setembre, la regidoria de Benestar Social i Família de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, va organitzar un viatge a Andalusia per la ruta dels pobles blancs i la ruta colombina. Un total de 55 Persones, van ser les que van gaudir del viatge. A Sevilla es va visitar les coses més importants com la Torre del Oro, Mestrança, Catedral i La Giralda, carrer Sierpes i Tetuan, Plaza de España etc. Al Coto de Doñana es van passar diapositives, també van veure El Rocio amb el seu temple (la Blanca paloma) a on un grup de persones de la nostra coral Massa Coral Banyerenca, li van cantar una cançó dedicada a la verge en català i la història a La Rábida i les tres caravel·les a Palos, les bodegues a Jérez de la Frontera i la seva escola d’equitació i la bona restauració i a Cadis amb una bona caminada al costat de la PEPA. Van arribar a Arcos de la Frontera amb las seves festes majors “San Miguel”… folklore i “pescaito frito” així com les seves vistes i monuments, sense oblidar “los Pueblos Blancos” en especial Setenil de las Bodegas o Grazalema i Ubrique, el poble del torero Jesulín o també Chipiona amb els monuments a Rocío Jurado i el poble veí San Lucar de Barrameda la fi del riu Guadalquivir des d’on els Rocieros creuen el riu.

Segons paraules de l’alcaldessa de Banyeres del Penedès, Núria Figueras “ha estat un viatge d’harmonia amb cultura i folklore on tothom ha quedat molt content i amb molt bona convivència”.