S’aproven els pressupostos per l’any 2015

pressupostos2015El passat dijous dia 12 de desembre, es va fer un ple extraordinari, per tal d’aprovar els pressupostos per al 2015. Aquest pressupost és més baix que el 2014 en 117.000 euros i s’aposta per les inversions en obres i manteniment, esports i serveis socials.

Dins les inversions en obres i manteniment, en duran a terme la primera i segona fase d’arranjament de les voreres del nucli del Priorat de Banyeres, molt malmeses per l’arbrat; compra de terrenys de Sant Miquel pels jaciments arqueològics, en parcs i jardins, en Boscos que per fi es finalitzarà tot i en fer un centre cívic al nucli de Casa Roja.

Pel que fa a les instal·lacions esportives, a banda de quasi els 80 nens i nenes que han tornat al CF Banyeres, també es faran millores a la piscina municipal posant-li clorat sòdic a la piscina petita i fent altres actuacions. Pel que fa a serveis socials, augmenten les ajudes a la gent que més ho necessita, així com d’altres serveis com l’escola bressol que tot i ser deficitària, és un servei que s’ha de donar i que no deixa de ser social.

Pel que fa a la Fundació Cañas, l’obra més important d’aquest any 2015, serà l’arranjament de Cal Fontanilles per tal de poder ampliar el museu i poder posar totes les obres que a dia d’avui estan en el magatzem municipal. S’ha de tenir en compte que aquesta obra està finançada per Esteve Química, S.A, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Banyeres del Penedès.

L’oposició no va estar d’acord en molts punts, ja que diuen que no han estat consultats en cap moment i que no deixa de ser una còpia del de l’any passat i amb molta improvisació.

Els pressupostos per al 2015 es van aprovar per majoria absoluta amb els vots a favor de CIU i PPC.