Banyeres del Penedès recapta 5375€ per la Marató de TV3

lamarato2014El diumenge dia 14 de desembre, va tenir lloc l’edició 2014 de la Marató de TV3, que va estar dedicada a les malalties del cor. L’Esbart Santa Eulàlia de Banyeres, l’escola bressol Marta Mata, l’escola Mare de Déu del Priorat, Drac de Banyeres, Drac petit de Banyeres, Ball de diables de Banyeres, Penya Blaugrana Banyerenca, Col·lectiu de Dones el Farcell, Puntes de Coixí de Banyeres, Massa Coral Banyerenca, Societat Nova, Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, Bastoners banyerencs, Ajuntament de Banyeres, Ràdio Banyeres, Masies de Sant Miquel, C.F Banyeres, Priorat de Banyeres i la Coral Picarol són les entitats que han participat.

A les 11 del matí, ja estaven preparats a la Plaça de l’Ajuntament amb les seves parades. A les 12 del matí, la Coral Picarol, feia la seva actuació i col·laboració amb quatre cançons cantades per la canalla, les quals van agradar a totes les persones que hi havia en aquell moment a la plaça.

A les 2 de la tarda es posava el punt i final de les parades, per continuar la Marató a la Societat Nova amb el seu tradicional dinar solidari i s’acabava amb el bingo a càrrec del Col·lectiu de dones “El Farcell”. Tot i la crisi que des de fa uns quants anys ja estem vivint, la recaptació momentània ha estat de 5.375,65 euros, a l’espera de més ingressos per part de les Escoles. Com any rere any, un èxit de participació i de solidaritat, on es demostra novament, que el municipi de Banyeres és un municipi molt conscienciat amb la solidaritat. Amb números a la mà, podem afirmar que la quantitat recaptada és igual a si cada banyerenc/banyerenca hagués donat quasi dos euros per la marató, ja que hem de recordar que Banyeres del Penedès, compta tan sols amb 3.080 habitants. Des de l’Ajuntament de Banyeres volem agrair a totes les entitats els seu esforç i la seva solidaritat.