Concert de l’escola de música Contrapunt per Santa Eulàlia

Concert de l’escola de música Contrapunt per Santa Eulàlia

concertcontrapuntEl dissabte dia 7 de febrer i com inici de la festa de Santa Eulàlia, va tenir lloc a la Societat Nova el concert de Santa Eulàlia de l’escola de música Contrapunt. La sala es va omplir de gom a gom i tant pares com els artistes van gaudir de totes les actuacions.

En primer lloc va actuar l’Orquestra de corda amb la Júlia, Naomi, Gerard, Marta, Clara, Júlia, Ainhoa i Aitana al violí, Nídia i Clara a la viola, Selma i Agnès al violoncel i Arnau al contrabaix, els quals van interpretar les cançons de Supercalifragilisticoespialidoso de R. Sherman, Els picapiedra de Harm. A. Miralpeix i Piratas del Caribe de Klaus Badelt.

A continuació van actuar els “Llunàtics” compostos per Judith, Max, Jan i Alba als saxos, Ferran, Pol i Nil a les trompetes, Gal·la, Llorenç i Roger als trombons, Ismael a la guitarra, Carla al piano, Arnau al baix i Genís a la bateria, els quals van tocar Tequila de Chuck Rio, Blame it on the boogie de The Jackson Five i Llença’t de Jesús Rovira.

El següent torn va ser del grup “Yes, we can” compostos per Pau a la flauta, Dídac i Iratxe al saxo, Laura al piano i Minerva a la guitarra, els quals van interpretar Batega de Txarango i Every breath you take de The Police.

Ja per finalitzar, el grup “Knife of Roses” amb Raúl al piano, Paula i Mar a la guitarra i el baix elèctric i Agustí a la bateria van interpretar 21 Guns de Green Day i Sweet Child of Mine de Guns and Roses.

X