L’Elenc Artístic de Banyeres estrena l’obra “Les tres farses russes”

lestresfarsesrussesEl dissabte dia 28 de febrer a les 10 de la nit, a la Societat Nova, l’Elenc Artístic de Banyeres va estrenar l’obra de teatre d’Anton P. Txèkhov amb adaptació de Joan Oliver, Tres Farses Russes i sota la direcció de Joan Vallés.

Aquesta obra va comptar amb tres actes: El prometatge amb Carles Ferràs, Núria Font i Josep Ràfols; L’ós amb Rosó Borrell, Oriol Pallarés i Joan Vallés i L’aniversari amb Jordi Ràfols, Juani González, Joan Jesús Rovira, Elisenda Ràfols, Pau Figueras, Joan Urgell, Josep Figueras, Josep Jané, Joan Català i Carles Ferràs.

Una obra on el públic va gaudir i riure moltíssim ja que no deixa de ser una obra de comicitat més o menys accentuada, on els actors van fer un paper espectacular i amb uns decorats molt dignes.

A més va ser un dia molt important per a l’Elenc Teatral de Banyeres, ja que després de gairebé deu anys d’inactivitat i de la mort del seu estimat director i fundador Josep Maria Font fa dos anys, el teló es va aixecar de nou amb aquesta obra.

Un cop acabada l’obra, els més joves amb la representació d’Ivet Garriga i Dídac Ràfols, que anys enrere havien participat en altres obres, van voler retre homenatge a Josep Maria Font, entregant-li a la seva vídua Eugènia un ram de flors, fet que va emocionar molt tant a ella com a tots els assistents.

El diumenge dia 1 de març es va fer la segona representació.