El col·lectiu “El Farcell” celebra el dinar de fi de curs

El col·lectiu “El Farcell” celebra el dinar de fi de curs

dinarelfarcellEl diumenge dia 21 de juny, el Col·lectiu de Dones el Farcell de Banyeres del Penedès, va celebrar el dinar de “fi de curs”. El van realitzar al Restaurant Priorat de Banyeres del Penedès, on més de 60 persones, van gaudir d’un excel·lent menú i de la companyia dels seus veïns i veïnes.

Com ja és costum, la presidenta Toñi Sarmiento i la vicepresidenta Isabel, van dedicar unes paraules per agrair l’assistència de tots els presents a aquest dinar de fi de curs, i li van retre homenatge a l’exregidora de serveis socials, Joana Fernández, per la seva gran tasca durant els quatre anys que ha estat de regidora i també li van regalar una escultura amb un farcellet, demostrant-li així el seu agraïment.

X