Es celebra la segona vetllada musical a Heretat Sabartés

Es celebra la segona vetllada musical a Heretat Sabartés

El passat dijous dia 23 de juliol va tenir lloc a Heretat Sabartés la segona vetllada musical.

En aquesta ocasió, la gastronomia va passar per un fantàstic sopar al voltant del món, passant per Mèxic, Japó, Marroc i Alemanya.

Pel que fa al concert, es va fer un recorregut per la història de la guitarra espanyola des del renaixement fins a l’edat moderna amb vihuela, guitarra barroca, romàntica i moderna, i de la mà de Xavier Coll, un dels concertistes més prestigiosos del país, el qual va ser ovacionat diverses vegades.

La propera i última vetllada serà el dijous dia 30 de juliol i acabarà amb una gastronomia quilòmetre zero i un concert de l’Orquestra de Cambra de Catalunya sota la direcció del Sr. Joan Pàmies, amb el programa Serenates, es podrà sentir la Serenata del compositor anglès Edgar Elgar i la coneguda Petita música de nit (Eine Kleine Nachtmusik) de W.A. Mozart. Entre aquestes serenates una petita joia del Mestre Pedrell i tres obres clàssiques del repertori per a violoncel en la versió de l’Oscar Alabau, un dels nostres joves solistes que ja gaudeixen d’una projecció internacional.

X