Sor Lucía Caram visita Banyeres del Penedès

Sor Lucía Caram visita Banyeres del Penedès

El diumenge dia 15 de novembre, i en el marc del 50è aniversari de la revista El Cérvol, es va fer un dinar solidari amb Sor Lucía Caram (catalana de l’any 2014).

Sor Lucía Caram va arribar a les 10 del matí a Banyeres del Penedès per ser present a la missa; posteriorment, junt amb l’alcaldessa de Banyeres, Anna Ordóñez, així com també amb el jutge de pau Xavier Ferrer i regidors, va anar a l’ajuntament per firmar el llibre oficial de visites.

A les 11.45 hores rebia als diferents mitjans de comunicació com el 3 de Vuit, Ràdio-Televisió El Vendrell, El Periódico de Catalunya i Ràdio Banyeres.

Després de les diferents entrevistes, va ser acompanyada fins la seu de la penya blaugrana de Banyeres, on la va rebre el president de l’entitat Joan Rey i la resta de membres de la junta, que li van fer entrega de l’escut de la penya.

També el jutge de pau Xavier Ferré li va regalar el seu llibre “Poesies il·lustrades”.

D’allà va anar a la Societat Nova, on moltíssimes persones van poder parlar i fotografiar-se amb ella.

A dos quarts de dues, i abans del dinar, es va fer un minut de silenci en record a les víctimes de l’atemptat de París.

Després va tenir lloc el dinar, al qual hi van assistir 135 persones. Al finalitzar, i sent acompanyada del president de la Societat, Carles Ferràs, va fer una xerrada la qual va agradar moltíssim a tots els assistents i en la que va remarcar que ara més que mai les persones necessitem de tots.

Dels 12 euros que costava el dinar, 9 euros (juntament amb els donatius), van anar directament a la Fundació Rosa Oriol de Manresa, la qual atén a 1400 persones desfavorides.

Tot això va ser possible a la col·laboració totalment desinteressada de qui va fer el dinar, les cooperatives agrícoles, la Societat Nova, la cafeteria de la Societat Nova i els Diables de Banyeres del Penedès.

X