Banyeres recapta 3475,80€ per la Marató de TV3

El diumenge 13 de desembre va tenir lloc l’edició 2015 de la Marató de TV3, que enguany va ser dedicada a la diabetis i l’obesitat.

L’Esbart Santa Eulàlia de Banyeres, l’escola bressol Marta Mata, l’escola Mare de Déu del Priorat, el Drac de Banyeres, el Drac petit de Banyeres, el Ball de diables, la Penya Blaugrana Banyerenca, el Col·lectiu de Dones el Farcell, les Puntes de Coixí de Banyeres, la Massa Coral Banyerenca, la Societat Nova, els Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, els Bastoners banyerencs, l’Ajuntament de Banyeres i el CF Banyeres són les entitats que hi han participat.

A les 10 del matí ja estaven preparats a la Plaça de l’Ajuntament amb les seves parades. A les 2 de la tarda es posava el punt i final de les parades, per continuar la Marató a la Societat Nova amb el seu tradicional dinar solidari i s’acabava amb el bingo a càrrec del Col·lectiu de dones “El Farcell”.

Tot i la crisi que des de fa uns quants anys ja estem vivint, la recaptació total a Banyeres del Penedès ha estat de 3.475,80 euros. Igual que en anteriors edicions, el d’enguany ha estat un èxit en participació i solidaritat, on es demostra novament, que el municipi de Banyeres és un municipi molt conscienciat amb la solidaritat.

Des de l’Ajuntament de Banyeres volem agrair a totes les entitats els seu esforç i la seva solidaritat.