El CF Banyeres s’apropa a la permanència guanyant al camp de l’Altafulla

El CF Banyeres s’apropa a la permanència guanyant al camp de l’Altafulla

El gran beneficiat de la jornada 20 de Tercera Catalana ha estat el CF Banyeres gràcies als resultats dels dos duels directes que hi havia a la zona baixa, però sobretot per la seva gran victòria al camp de l’Altafulla, on ha hagut de remontar el gol inicial de Pol Inglés.

Rafa Moyano ha estat el gran protagonista de la remuntada banyerenca amb un gol vital a pocs minuts d’arribar al descans i amb un segon gol just quan s’ha complert l’hora de partit, aprofitant una errada molt greu del porter local El Mehdi El Amrani.

Se’ns dubte, els canvis que ha realitzat Jero Sánchez a la mitja part del duel han aportat la frescor necessària perque el Banyeres pogués donar-li la volta a l’electrònic.

Tant és així que un dels jugadors que ha ingressat al terreny de joc durant el descans, l’ex del Castellví Mohammed Guenfoudi, ha executat l’1-3 que ha certificat el triomf dels grocs, que després de moltes jornades per fi abandonen la plaça de descens compensat.

Autor: Marc Pérez

X