L’Ajuntament de Banyeres i l’Arboç publiquen conjuntament el díptic informatiu “I després de l’ESO? Què?”

Els Ajuntaments de Banyeres del Penedès i l’Arboç, en una acció conjunta, publiquen un díptic informatiu “I després de l’ESO? Què?”, adreçat als alumnes de 4t d’ESO que encara no hagin pres una decisió respecte el seu futur professional.

El díptic ofereix una orientació bàsica als estudiants sobre com prendre aquesta important decisió, aportant informació sobre quins son els perfils professionals més demandats per les empreses penedesenques, i convidant als alumnes a les Jornades de Portes Obertes de l’Institut Andreu Nin de El Vendrell el proper dijous 12 de maig a les 5 de la tarda.

Tanmateix, en el díptic també s’adreça als estudiants a cercar assessorament als seus respectius centres educatius així com a l’AMPA de IES L’Arboç, l’Àrea de Joventut i Ocupació de l’Ajuntament de l’Arboç, l’Àrea de Joventut, Educació i Treball de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès i, a l’Oficina Jove Baix Penedès de El Vendrell.

Aquesta és una actuació coordinada entre els ajuntaments de l’Arboç i Banyeres del Penedès amb la col·laboració de l’AMPA de l’IES L’Arboç.

[button color=”blue2″ bgcolor=”#” hoverbg=”#” textcolor=”#” texthcolor=”#” bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” link=”http://www.banyeresdelpenedes.cat/wp-content/uploads/2016/05/despreseso.pdf” target=”_blank” font_weight=”bold” radius=”3″ outer_border_color=”#” icon=”fa-icon-download” icon_color=”#”]Descarrega’t el díptic[/button]

Font: arbocenc.org