Les càpsules formatives per a l’ocupació jove arriben a Banyeres

Els dies 9 i 10 de juny al Centre Cívic Ernest Lluch van tenir lloc les dues sessions de les càpsules formatives per a l’ocupació jove organitzades per les Àrees de Joventut i d’Ocupació de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès juntament amb l’Oficina Jove del Baix Penedès.

El programa Càpsules formatives per a l’ocupació jove estava dirigit a joves d’entre 16 i 35 anys aturats de Banyeres del Penedès i durant els dos dies van treballar diverses formacions temàtiques:
– Presentació del candidat: continguts teòrics sobre com fer un currículum, els diversos tipus que existeixen i quin tipus interessa més al jove segons la seva situació particular o la feina a la qual vol accedir. També es treballarà el tema de les cartes de presentació.
– Recerca de feina: diversos canals que es poden fer servir per a la recerca de feina: portals web, xarxes socials, xarxa de contactes personals, serveis d’ocupació…
– Orientació laboral i acadèmica: assessorament més individualitzat en relació a les expectatives tant laborals com de formació de cada jove.

Quatre joves del municipi van participar en aquesta convocatòria i es preveu poder oferir altres formacions més durant l’any.