Últims dies per revisar gratuïtament les incidències a la TDT ocasionades per la instal·lació de la telefonia mòbil 4G a Banyeres del Penedès

Darrerament s’ha instal·lat el servei de telefonia mòbil de 4ª generació (4G a la banda de 800 MHZ) a Banyeres del Penedès. Aquesta nova tecnologia pot produir afectacions a la recepció de la TDT.

Per tal de solucionar aquestes afectacions i garantir que la posada en servei de les estacions base de telefonia mòbil no afecti a la TDT, l’entitat LLEGA800 porta a termini les actuacions tècniques necessàries a las instal·lacions de recepció dels usuaris de TDT. Aquestes actuacions són de caràcter gratuït per als banyerencs i banyerenques afectades.

Per això, informem que el proper dia 23 d’abril finalitza definitivament el termini per a sol·licitar les actuacions gratuïtes per part dels usuaris de la TDT. Si passat aquest termini hi ha incidències, aquestes aniran a càrrec dels usuaris.

Si teniu alguna incidència relacionada amb la TDT i penseu que pot tenir relació amb la instal·lació de la telefonia 4G al municipi, us preguem que contacteu amb l’Ajuntament de Banyeres del Penedès abans del dia 23 d’abril per resoldre la incidència. El telèfon de l’Ajuntament és el 977 67 13 50.