Èxit en la 1ª edició de “La Banyerenca Run”

El passat diumenge 21 de maig va tenir lloc la 1ª edició de la cursa a peu “La Banyerenca Run”, organitzada per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès.

105 corredors i corredores van realitzar el circuit d’11 kilòmetres que passava pels camins del nostre municipi i un petit tram pel municipi veí de l’Arboç. Els camps plens de vida i les vinyes mostrant el seu procés natural van acompanyar els corredors durant tota la carrera.

Com a tram final abans d’arribar a meta, els corredors arribaven pel camí de França i havien de pujar a la torre de guaita, per després baixar pel carrer major, passar per la Plaça de l’Om i finalment arribar a la Plaça de l’Ajuntament i passar per l’arc d’arribada, on el públic els esperava aplaudint i animant per l’esforç realitzat.

Un cop arribat l’últim corredor, es va realitzar el sorteig de diferents productes dels comerços i restaurants col·laboradors així com el lliurament dels trofeus pels guanyadors i guanyadores.

Els participants poden veure les classificacions i descarregar-se el diploma a:
http://www.chiprunning.es/resultados-la-i-banyerenca-run/

Aquesta primera edició ha estat possible gràcies a un gran número de voluntaris que, després de moltes hores de dedicació prèvies i durant la cursa, han aconseguit que el nom de “La Banyerenca Run” es comenci a conèixer.

Volem agrair la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç que ens va oferir el suport de la policia local per tal de controlar uns trams del circuit.

Gràcies a Miguel Ángel del Rio Martos per la gran difusió que ha fet de la nostra cursa a través de les xarxes socials i per acompanyar-nos el mateix dia.

I gràcies als comerços, restaurants, empreses i institucions col·laboradores:

Bar Font
Bar de la Societat Nova
Cal Forner
Ca la Rita
Chip running
Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT)
Diputació de Tarragona
Farmàcia Eva Albà
Fleca l’Avinguda
Hotel Restaurant El Bosc
La Caixa
Restaurant Priorat de Banyeres
Saint Gobain
Tuga active wear