Banyeres del Penedès i l’Arboç uneixen esforços per organitzar per primer cop una Sant Silvestre el 30 de desembre

Les inscripcions de la prova, organitzada pel Club Esportiu l’Arboç, s’obriran el pròxim 16 d’octubre i es podran fer a través del web http://www.athleticevents.net i també presencialment en els dos municipis.

Els ajuntaments de Banyeres del Penedès i l’Arboç col·laboraran en la celebració de la cursa de Sant Silvestre que es durà a terme el 30 de desembre, organitzada pel Club Esportiu l’Arboç,  i que tindrà com a punt de sortida la piscina d’estiu de l’Arboç i d’acabament la Plaça de l’Ajuntament de Banyeres. D’aquesta manera, aquesta serà la primera edició de la Sant Silvestre l’Arboç-Banyeres i s’espera, per part de l’organització, que tingui una bona rebuda i acceptació entre els atletes dels dos pobles i l’entorn. Joan Roig i Miguel Ángel del Río, regidors d’Esports dels respectius municipis creuen que “es tracta d’una iniciativa molt positiva tant pel fet d’oferir una activitat de lleure i que fomenta l’esport, com pel simbolisme que suposa la implicació directa de les dues poblacions”.

Les inscripcions de la competició començaran el mateix 16 d’octubre i es podran realitzar accedint al web http://www.athleticevents.net o físicament en aquests dos punts: Casa de Cultura de l’Arboç i Centre Cívic Ernest Lluch de Banyeres del Penedès. Una part del preu de cada inscripció, concretament dos euros, tindrà una finalitat solidària i es destinarà a la compra de joguines per a nens i nenes amb situacions desfavorables.

Aquesta primera edició de la Sant Silvestre l’Arboç-Banyeres del Penedès 2017 rebrà el suport a nivell de patrocinis de les següents entitats: 7 Espigues, DataHousing.net, athleticevents.net, La Ciutat del Baix Penedès i Comunicacions Meta.