La banyerenca Belen Cossio, guardonada a la segona edició dels Premis Talent Femení

La banyerenca Belen Cossio, guardonada a la segona edició dels Premis Talent Femení

La banyerenca Belen Cossio va ser guardonada el passat divendres dia 20 d’octubre a la 2ª edició dels Premis Talent Femení que es va celebrar a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes. Concretament ha estat guardonada per la categoria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, el qual és un reconeixement a empreses dirigides per una dona, en la incorporació de les noves tecnologies a l’empresa, demostrant que la incorporació ha afavorit al creixement econòmic o ha proporcionat més benestar dins la seva empresa envers la conciliació i comoditat de treball.

Belen Cossio va néixer l’any 1974 a Banyeres del Penedès, de formació artista plàstica i des de fa 5 anys, decoradora. Després d’una àmplia trajectòria, l’any 2010 va començar fent un blog anomenat “La Factoría Plástica” quan fa 7 anys hi havia pocs blocs en espanyol que tractessin aquests temes. Set anys més tard i després de molta feina i moltes hores de dedicació, la seva empresa “La Factoría Plástica” (http://lafactoriaplastica.com/) està totalment consolidada i treballa per a empreses de prestigi com Inditex, El Cortes Inglés, entre d’altres.

Per a Belen Cossio aquest guardó significa “un orgull molt gran i que, el reconeixement sigui al teu propi territori m’omple moltíssim”.

L’alcalde de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach, ha explicat que “és molt satisfactori veure com recompensen una banyerenca que, degut al seu esforç i la seva constància, està aconseguint molts èxits”.

X