L’Ajuntament de Banyeres del Penedès aprova l’adhesió al conveni Servei de Transport de viatgers a la comarca del Baix Penedès

L’Ajuntament de Banyeres ha aprovat per unanimitat l’adhesió al conveni del servei de transport de viatgers a la comarca del Baix Penedès per tal de que la gent que no té vehicle propi pugui fer-ho en transport públic. Aquest punt s’havia d’aprovar per unanimitat ja que sinó no podia prosperar. Des del consistori van explicar que dins el conveni es volen fer millores com la de fer coincidir el bus amb la sortida de trens de l’Arboç.

Altre dels acords que es van prendre al ple ordinari va ser l’aprovació del conveni de cooperació interadministrativa entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i l’Ajuntament de Banyeres del Penedès en matèria de serveis socials per el període 2016-2019. Aquest punt es va aprovar per majoria absoluta amb els vots a favor de BNY, ICV i PDeCAT i els vots en contra del PSC.

També es va donar compte de l’informe de Secretaria Intervenció en relació al compliment del període mig de pagament a proveïdors. En aquest tercer trimestre de 2017, l’Ajuntament de Banyeres ha tornat a reduir el PMP a 6,30 dies, sent el més baix des de que és obligada la seva publicació al 2014. Des de la regidoria d’hisenda han indicat que “des de l’equip de govern es valora positivament la gestió que s’està fent de la tresoreria, la qual ha permès atendre amb normalitat i comoditat els pagaments a proveïdors”.