L’Ajuntament de Banyeres del Penedès aprova la modificació de l’ordenança de les plusvàlues amb una bonificació del 95%

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès va aprovar ahir per majoria absoluta amb els vots a favor de BNY i ICV, l’abstenció del PDeCAT i els vots en contra del PSC, la modificació de l’ordenança de les plusvàlues amb una bonificació del 95%. Aquesta modificació serà efectiva a partir del 2018 i es tracta de l’impost que grava l’increment de valor d’un terreny de naturalesa urbana quan se’n fa una transmissió. Aquest impost serà  bonificat al 95% quan la transmissió sigui per causa de mort d’ascendents, descendents o cònjuges.

Amb aquesta bonificació els hereus directes es veuran beneficiats i no hauran de pagar l’import íntegre que fins ara havien de pagar.

L’alcalde de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach es troba molt satisfet per haver aprovat aquesta modificació, ja que “som dels pocs municipis del Baix Penedès que encara no l’havíem modificat” i explica que “no podem entendre que el PSC de Banyeres hagi votat en contra quan és una millora amb la qual es beneficiaran moltíssimes persones”.