Èxit de la 1a Sant Silvestre solidària L’Arboç-Banyeres del Penedès

Èxit de la 1a Sant Silvestre solidària L’Arboç-Banyeres del Penedès

El passat dia 30 de desembre va tenir lloc la 1a edició de la Sant Silvestre solidària L’Arboç-Banyeres del Penedès. Per primera vegada, dos Ajuntaments s’unificaven per tal de dur a terme aquesta activitat esportiva, la qual es va convertir en un èxit de participació amb més de 300 persones que van córrer i caminar els cinc quilòmetres dels que consistia la prova. L’esdeveniment esportiu va ser organitzat pel Club Esportiu l’Arboç i va comptar amb la col·laboració dels ajuntaments de l’Arboç i Banyeres del Penedès així com d’altres entitats privades com Sant Gobain, Datahousing, Athletic Events, Protecció Civil L’Arboç, La Ciutat del Baix Penedès, McDonald’s Calafell i el Bar de Societat Nova de Banyeres. A les 17 hores van sortir tant corredors com caminadors des de la piscina d’estiu de l’Arboç, l’arribada va ser a la plaça de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès i la cursa va transcórrer per circuit urbà i rural.

Per tal de facilitar als corredors i caminants, es va posar un servei d’autobusos gratuït entre ambdós municipis així com dutxes i un servei d’avituallament composat per menjar i beguda per tal que els participants recuperessin forces.

La classificació per categories va ser la següent:

GENERAL MASCULÍ

 1. Sergio Garcia Garcia. Club Athletic Track Tarragona. Temps: 00:19:53
 2. Mohssen El Haddad. Club Athletic Track Tarragona. Temps: 00:20:02
 3. Gerard Gil. Club Deporunners. Temps: 00:20:27

GENERAL FEMENÍ

 1. Laura Domínguez Diez. Club At. Cerdanyola. Temps: 00:23:29
 2. Carolina Menéndez Suárez. Club Runners el Vendrell. Temps: 00:24:49
 3. Montse Vega Muriana. Temps: 00:27:39

L’ARBOÇ MASCULÍ

 1. Jose Carrasco Esquinas. Temps: 00:25:22
 2. Iván Fernández Quesada. Temps: 00:25:49
 3. Ramon Suriol Puig. Club Athletic Track Tarragona. Temps: 00:26:30

L’ARBOÇ FEMENÍ

 1. Ana Del Río Martos. Club Esportiu l’Arboç. Temps: 00:32:05
 2. Cristina Jurado Sánchez. Club Esportiu l’Arboç. Temps: 00:32:40
 3. Ariadna Giménez. Temps: 00:33:42

BANYERES MASCULÍ

 1. Juan Antonio De La Cruz Martínez. Temps: 00:21:55
 2. Ian Pérez Lozano. Club CE Penedès-Costa Daurada. Temps: 00:23:25
 3. Pedro Maldonado Gutiérrez. Temps: 00:23:42

BANYERES FEMENÍ

 1. Alexandra Vico Lluesma. Temps. 00:28:43
 2. Laura De La Parte Montserrat. Temps: 00:31:20
 3. Loli Martos Aranda. Temps: 00:32:08

L’entrega de trofeus va anar a càrrec dels alcaldes de l’Arboç, Joan Sans i de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach, dels regidors d’esports dels dos municipis, Miguel Ángel del Río i Joan Roig, del representant del Club Esportiu de l’Arboç Ferran Gutiérrez i d’un dels grans col·laboradors, Cisco Garrido.

Els alcaldes Joan Sans i Amadeu Benach han volgut agrair la participació i la gran tasca del 91 voluntaris que van fer possible aquesta primera edició de la Sant Silvestre, han destacat el plaer d’haver treballat conjuntament i ja han informat que aquest any 2018, el 30 de desembre, es farà la segona edició de la Sant Silvestre Banyeres del Penedès-L’Arboç amb sortida des de Banyeres i amb arribada a l’Arboç.

Així mateix i com es tractava de la Sant Silvestre Solidària es va recollir més de 560 euros amb els que s’han comprat joguines per als nens i nenes més desfavorits dels dos municipis. El sobrant de fruita (pomes i plàtans), el Club Esportiu l’Arboç el va portar el mateix dia, al Banc d’Aliments de l’Arboç.

Podeu accedir a la galeria d’imatges de la 1a. Sant Silvestre L’Arboç-Banyeres del Penedès aquí.

X