Banyeres del Penedès acollirà la XXVIII Trobada Internacional de Harley Davidson Club Catalunya

Dins dels actes de la concentració es podrà gaudir, entre altres, de concerts durant els tres dies, discjòqueis, shows burlesques amb l’encantadora Tammy, rutes moteres, jocs, concursos, dinar i sopar de germanor, esmorzar popular, actuacions culturals, així com food trucks i botigues biker. El preu de la inscripció és de 30 euros, aquesta inclou la bossa de la concentració, cervesa de benvinguda, dinar i sopar popular del dissabte, esmorzar popular del diumenge, acampada lliure, accés a la piscina i alguna sorpresa més. El cartell musical està format pels grups Mastertallica (cover Metallica), Shaking Gamblers (Rockabilly), Iron Maños (cover d’Iron Maiden), Olaf y Los Bidones, i Mr. Hyde (versions de rock). Es podrà accedir a tots els concerts gratuïtament.

Des de HDC Catalunya segueixen apostant per la continuïtat al municipi de Banyeres, i així ho estan demostrant al llarg de l’any organitzant o col·laborant en diferents actes del municipi.
Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès s’aposta novament per acollir la concentració donat que suposa una oportunitat de promoció de les entitats culturals, de l’obra del seu fill il·lustre Josep Cañas, així com del municipi a nivell nacional i internacional. També es veu una oportunitat per fomentar el comerç, els allotjaments i locals de restauració no només durant aquest tres dies si no també durant la resta de l’any. L’alcalde de Banyeres, Amadeu Benach, ha explicat que “després de l’èxit de l’any passat tornem a repetir, ja que s’ha creat una molt bona sinergia amb HDCC i hem vist com tots els actes que s’han fet posteriors a la trobada de l’any passat són molt ben acollits pels banyerencs i banyerenques”.

Enguany, tant des de l’ajuntament com des del club, es volen potenciar els espectacles culturals per tal d’apropar la cultura catalana a totes aquelles persones que vénen de fora. Aquest tipus d’espectacles van ser introduïts com a novetat l’any passat i van tenir una gran acceptació per tots els participants.
Durant aquests tres dies igual que l’any passat i com que es preveu una gran afluència de públic, tant l’Ajuntament de Banyeres com HDC Catalunya posaran els mitjans necessaris per assegurar una bona convivència.

Aquesta concentració ja s’ha començat a anunciar en revistes especialitzades de motos tant en l’àmbit estatal com en l’àmbit europeu, fet que repercutirà en què Banyeres del Penedès serà un referent en la comarca durant aquests dies, tant per al món de les motos com per a tot el turisme en general.