Arriba la segona edició de la Banyerenca Run a Banyeres del Penedès

Després de l’èxit de la 1a edició de la Banyerenca Run que es va realitzar l’any passat per primer cop, des de la regidoria d’esports de l’ajuntament de Banyeres del Penedès s’ha tornat a apostar per una continuació, fent la 2a edició d’aquesta cursa.
La 2a edició de la Banyerenca Run tindrà lloc el diumenge dia 20 de maig a les 9.30 hores i hi ha novetats. En primer lloc la cursa passa d’11 a 13 km, i en segon lloc i per aquells que no són corredors o runners es farà una caminada popular de 8 km. Tant la sortida com l’arribada serà a la plaça de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès.
Les inscripcions es van obrir el passat divendres dia 6 d’abril i aquells que estiguin interessats es podran apuntar fins al pròxim dia 18 de maig. L’enllaç per inscriure’s és: https://www.avaibooksports.com/inscripcion/la-banyerenca-run/6742&iframe=0&lang=ca o bé, clicant aquí.

També es podran fer inscripcions presencials el mateix dia per 15 euros, sempre que no s’hagin arribat als 200 participants en cadascuna de les modalitats, cursa o caminada.
La recollida de dorsals serà el mateix dia 20 de maig a les 8 hores a la plaça de l’Ajuntament.
El preu de la cursa és de 12 euros i el de la caminada és de 8 euros. Amb el preu de la inscripció està inclosa la samarreta tècnica TUGA WEAR i avituallament a l’arribada amb entrepà i beguda. També hi haurà servei de dutxes, guarda roba i zona d’aparcament disponible per a tots els participants.
L’organització premiarà amb trofeus les següents categories:
– 1r masculí local i 1a femenina local
– 1r, 2n i 3r absolut i 1a, 2a i 3a absoluta
– 1r classificat màster i 1a classificada màster
– 1r classificat veterà i 1a classificada veterana
– 1r classificat sènior i 1a classificada sènior
– 1r classificat junior i 1a classificada junior
El recorregut de la cursa es pot veure en aquest enllaç https://es.wikiloc.com/rutas-carrera-por-montana/banyerenca-runn-23578274

La 2a edició de la Banyerenca Run està organitzada per l’Ajuntament de Banyeres del Penedès i hi col·laboren: Diputació de Tarragona, Tuga Active Wear, La Manyeria, Saint Gobain, Chiprunning, La Caixa, Vecu-Manutec, Cafè de la Societat Nova, Farmàcia Banyeres, Bar Font, Ca la Rita en col·laboració amb Argal i La Ciutat del Baix Penedès.