Recollida d’andròmines

Recollida d’andròmines

Us informem del procediment que s’ha de seguir per a la recollida de mobles i/o andròmines. Les andròmines es recullen cada dijous. Si teniu mobles o d’altres estris heu de trucar a l’Ajuntament com a molt tard el dimecres al matí per tal de donar l’avís i deixar les andròmines a la porta de casa vostre.
En cas que detecteu que hi ha hagut incivisme i s’han deixat andròmines en altres llocs com poden ser les illes de contenidors, s’ha de trucar també a l’Ajuntament com a molt tard dimecres, per tal que prenguin nota del lloc on es troben aquests mobles o estris i que es puguin recollir.
Us recordem que el telèfon de l’Ajuntament de Banyeres al que heu de trucar és el 977.67.13.50 i l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dijous també de 17 a 19.30 hores.
Lluitem per mantenir un municipi net.

X