Comunicat Mossos d’Esquadra sobre una nova estafa

Comunicat Mossos d’Esquadra sobre una nova estafa

Us informem i hem copiat íntegrament el missatge que hem rebut per part dels Mossos d’Esquadra referent a una nova estafa.

En diverses comunitats de veïns de les terres del Ebre, estan rebent el comunicat que adjuntem el qual informa que l’empresa Gas Natural passa a anomenar-se Naturgy i que passaran els treballadors de l´empresa per informar i confirmar dades. El que fan realment és fer-se amb dades personals i bancàries dels veïns per posteriorment, cometre il·lícits penals.

Això no ho està fent Gas Natural donat que el canvi de nom és un tema comercial i d´imatge però en cap cas modifica les relacions contractuals amb els clients i que per tant, no se´ls ha de demanar cap tipus de dada personal ni bancària.

Demanem feu màxima difusió, gràcies!!

X