Comunicat Mossos d’Esquadra sobre una nova estafa

Comunicat Mossos d’Esquadra sobre una nova estafa

Us informem i copiem íntegrament el missatge que hem rebut per part dels Mossos d’Esquadra referent a una nova estafa.

En diverses comunitats de veïns de les terres de l’Ebre estan rebent el comunicat que adjuntem, el qual informa que l’empresa Gas Natural passa a anomenar-se Naturgy i que passaran els treballadors de lempresa per informar i confirmar dades. El que fan realment és apropiar-se amb dades personals i bancàries dels veïns per, posteriorment, cometre il·lícits penals.

Això no ho està fent Gas Natural, donat que el canvi de nom és un tema comercial i d’imatge però en cap cas modifica les relacions contractuals amb els clients i que, per tant, no se’ls ha de demanar cap tipus de dada personal ni bancària.

X