Banyeres del Penedès commemora el Dia Internacional de la Dona amb multitud d’actes

Banyeres del Penedès commemora el Dia Internacional de la Dona amb multitud d’actes, que tindran lloc al llarg d’aquest mes de març i que han realitzat les regidories de Benestar Social, Joventut i el Col·lectiu de Dones “El Farcell”.

El primer tindrà lloc el dimecres dia 6 de març a les 18 hores a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch a les 18 hores i en el que es farà un taller d’alimentació conscient, a càrrec de Minerva Castillo, facilitadora i formadora de salut i benestar. “Alimentar-nos conscientment, com una font de vitalitat, salut i vida.

El divendres 8 de març a les 18 hores a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, tindrà lloc l’espectacle “Gèneres” a càrrec de Xavi Demelo, Marcelo Arnal i Yolanda Valero. Es tracta d’una proposta escènica contra la violència masclista amb debat final participatiu.

El diumenge 10 de març a les 12 hores al Centre Cívic Ernest Lluch tindrà lloc l’assemblea general del Col·lectiu de Dones “El Farcell”.

El diumenge 24 de març a les 14.30 hores a la Societat Nova es farà el Dinar del Dia Internacional de la Dona. El preu del menú és de 18 euros, que es pagarà el mateix dia del dinar, i les inscripcions s’han de fer al Centre Cívic Ernest Lluch.

Per la seva banda, des de la regidoria de joventut també s’han plantejat diferents xerrades i tallers que es duran a terme a l’Espai Jove de Banyeres del Penedès.

Demà dimarts dia 5 de març de 17 a 19.30 hores es faran dinàmiques de grup sobre gènere i prejudicis.

El divendres dia 8 de març de 17 a 19.30 hores es confeccionarà un mural amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

El dimarts dia 12 de març de 17 a 19.30 hores  es faran dinàmiques de grup sobre gènere i micromasclismes per part de Jove Baix Penedès.

El divendres dia 15 de març de 17 a 19.30 hores es farà un anàlisi de cançons i anuncis amb perspectiva de gènere.

El divendres dia 22 de març de 17 a 19.30 hores treballaran la interseccionalitat i els privilegis de la nostra societat.

El dilluns dia 25 de març de 17  a 19.30 hores es farà una dinàmica sobre el sexisme des d’edats primerenques.

El dimecres dia 27 de març de 17 a 19.30 hores es farà la cloenda, conclusions i reflexions finals sobre les dinàmiques que tindran lloc durant tot el mes i completaran el mural.

Per finalitzar, el divendres dia 29 de març de 17 a 19.30 hores, tindrà lloc la xerrada “Sexualitat i mètodes anticonceptius. Parlem-ne!” a càrrec d’Eva Albà (farmacèutica) i Natalia Rascón (educadora social).