Els alcaldes del Baix Penedès es planten en contra del projecte de Pressupostos 2020 de la Generalitat

Els 14 alcaldes de la comarca han dit prou i han fet un front comú davant del projecte de pressupostos de la Generalitat 2020. Reunits al Consell Comarcal el passat dimarts 18 de febrer, on van fer la lectura del manifest de rebuig al projecte de pressupostos 2020 destacant que perjudiquen greument a la comarca i els serveis públics. Seguidament han presentat l’Agenda Baix Penedès 2020, un document amb un seguit de propostes urgents i necessàries per ser incloses als Pressupostos de la Generalitat i que serien de ràpida aplicació. La voluntat dels alcaldes és fer un front comú conjuntament amb els diputats provincials del Baix Penedès i Camp de Tarragona.
De moment ja s’ha demanat una reunió urgent amb el President i el Vicepresident de la Generalitat.
Les propostes d’esmena del pressupost de la Generalitat a la comarca del Baix Penedès s’han fet públiques en la roda de premsa celebrada aquest dimarts 18 de febrer a les 9:30 h al Consell Comarcal del Baix Penedès.
D’altra banda l’alcalde Amadeu Benach, va fer un altre manifest només referint-se al municipi de Banyeres del Penedès i a totes les mancances i falta d’inversions des de la Generalitat. Aquest manifest s’ha fet arribar a alguns diputats del Parlament de Catalunya i al Vicepresident i titular del Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.