Es continuen fent tasques de desinfecció dels carrers i llocs amb més afluència de gent de Banyeres

Durant el temps que duri l’Estat d’Alarma, l’empresa Ferrovial, que és qui gestiona la neteja del municipi, continuarà fent tasques de desinfecció, dues vegades per setmana dels carrers i els llocs on hi ha més concentració de gent de Banyeres del Penedès.

Aquest matí també s’han desinfectat totes les zones de més concentració de tots els nuclis de Banyeres del Penedès.

Les zones que s’estan desinfectant són les illes de contenidors, les entrades dels comerços, les parades de l’autobús, els pipi-cans i les seves entrades, les entrades dels centres cívics i l’entrada de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès. Els treballs se seguiran fent de forma periòdica per tal de seguir lluitant per la prevenció del Coronavirus. La desinfecció es fa amb hipoclorit.