L’Ajuntament de Banyeres del Penedès ja ha començat el repartiment de les targetes moneder que substitueixen les beques menjador

Ahir dimarts van arribar les targetes moneder que substitueixen les beques menjador que s’han d’entregar a les famílies amb alumnes becats. Aquestes targetes són pels alumnes que tinguin concedida una beca socioeconòmica. Pel que fa a les beques de menjador obligatori, no estan incloses.

El repartiment de les 55 targetes moneder, que té destinades el municipi de Banyeres del Penedès, va començar ahir i s’estima que s’acabin de repartir entre avui i dijous, ja que s’ha de fer amb un dispositiu de seguretat i extremant les precaucions sanitàries.

Des de l’Ajuntament de Banyeres s’està contactant telefònicament amb cada família per tal de coordinar l’entrega.

La targeta moneder s’entrega activada i permet fer despesa en establiments d’alimentació. Venen amb una càrrega de 40 € que computa des del dia del tancament de les escoles fins al dia 30 de març i aquestes targetes no es poden llençar, ja que si el confinament s’allarga, es recarregaran de forma automàtica novament.