Agraïment al grup de voluntaris del col·lectiu Makers de Banyeres del Penedès

Des de l’Ajuntament del Banyeres del Penedès i en nom de tot el poble, volem donar les gràcies al grup de voluntaris del col·lectiu Makers de Banyeres del Penedès per les viseres protectores d’impressió en 3D que estan elaborant. Treballen dia i nit, sense parar la producció per tal de poder arribar al màxim de persones que les necessiten, prioritzant el subministrament als sanitaris que estan treballant amb possible contacte amb el COVID-19 , i residències d’avis.

Aquest col·lectiu amb la col·laboració de Sanitaris per la República i altres diversos voluntaris per al procés d’elaboració, repartiment i despesa de material, conjuntament amb l’Ajuntament de Banyeres del Penedès i partits polítics municipals com són Junts per Banyeres i el BNY “Un nou Banyeres”, estan fent una gran tasca per ajudar a combatre la propagació del COVID-19 dins del nostre municipi, comarca i arreu.

Els primers repartiments que es varen fer van ser a l’Hospital del Vendrell, al CAP de l’Arboç i a les llars d’avis de Llorenç, l’Arboç, Terres de l’Ebre i el Tarragonès, com també a la nostra brigada i a tots els comerços del nostre municipi.

Posteriorment, també s’han repartit a les brigades d’altres ajuntaments de la comarca i ara també les volen fer arribar a tots els comerços dels pobles veïns i de la resta de la comarca.

Des del consistori amb aquestes línies només ens queda agrair als membres que conformen l’equip de Makers de Banyeres del Penedès, i fer una crida a institucions o particulars que vulguin afegir-se a la compra de material per poder seguir subministrant aquests protectors al màxim de persones possible.

Per col·laborar en aquesta lluita contacteu a través de la pàgina web coronavirus.banyeres.org o contactar amb la coordinadora al telèfon 607 497 494.